GRANOLLERS REP EL CLUB EN RECONEIXEMENT DELS ÈXITS ESPORTIUS DE LA TEMPORADA 2017-18

04/09/18

L’Ajuntament de Granollers va rebre ahir dilluns 3 de setembre, a l’emblemàtica Sala Francesc Tarafa, al Club Natació Granollers, per tal de reconèixer els èxits esportius de la temporada 2017-18. En total, 96 esportistes de les modalitats de natació, natació artística i gimnàstica artística masculina i femenina van ser homenatjats després d’una excel·lent campanya, plena d’esforç i dedicació, i en què es va aconseguir representació en els podis dels diferents Campionats d’Espanya, comptant a més a més, amb una participació destacada als Campionats d’Europa, així com d’altres competicions internacionals. Un acte on no només es va posar en valor els esportistes sinó que també la tasca realitzada pels tècnics, així com el paper dels pares i mares dels esportistes.

L’acte, presidit per l’alcalde de Granollers, Josep Mayoral, amb la presència del regidor d’Esports, Álvaro Ferrer, el president del Club, Eduard Escandell i membres de la Junta Directiva, va ser multitudinari, “el primer acte massiu després de la Festa Major”, va recalcar l’alcalde. En una sala plena a vessar, Mayoral va realçar el CNG com el primer club de la ciutat en número d’esportistes, amb més llicències, amb més diversitat d’especialitats, amb més presència estatal i internacional… “un club amb èxit, gràcies a la suma de l’esforç de molta gent”. El regidor d’Esports va destacar el fet que el club hagi fet camí en termes d’igualtat, comptant amb el 70% dels esportistes homenatjats essent joves atletes. Per a Escandell, “és un honor per al Club aquest reconeixement, no tant sols per els èxits esportius, sinó també per la tasca formativa que realitzem amb els cents de joves que practiquen esport a les nostres instal·lacions; unes instal·lacions que gràcies a la col·laboració d’ambdues parts, Ajuntament i Club, ha d’anar millorant cada cop més per garantir la qualitat d’aquestes com també les millors condicions possibles per a desenvolupar la capacitat dels nostres joves”.

De gimnàstica artística:

Promoció 1. Valentí Noguera: medalla de plata en terra, medalla de bronze en anelles; Marc Armengol: medalla de bronze en arcs; Eduard Serrano: medalla d’or en terra, medalla d’or en arcs; Kirian Mesas: medalla de bronze en salt.

Promoció 3. Javier López: medalla de bronze en anelles.

Promoció 4. David Cerdan: medalla d’or en salt.

Nivell 2. Ton Remolà: medalla d’or en paral·leles; Unai Fernández: medalla de bronze en terra.

Nivell 3. Joel Fernández: medalla d’or en salt

Nivell 4. Aitor Rama: medalla de plata a la general, medalla de plata en barra fixa, medalla de plata en salt, medalla de bronze en anelles; Max Pedrola: medalla d’or en barra fixa, medalla d’or en terra.

Nivell 9. Eduard Méndez: medalla de bronze a la general, medalla d’or en arcs, medalla de plata en barra fixa; participant al Campionat d’Europa Júnior.

Via Olímpica 9. Berta Pujadas: medalla d’or en barra, participant al Campionat d’Europa Júnior.

Via Olímpica 10. Lluna Casanova: Encontre Internacional Houston